Príprava a použitie Príprava: minimálne 7g kávy na 25-35ml vody na šálku.Pravý kávičkár vie, ako správne pripraviť espresso či iné kávové špeciality.Espresso Pre správnu prípravu použijeme min. 7g jemne mletej kávy a 25-35ml vody.Ristretto Pre silné espresso použijeme min. 7g jemne mletej kávy a 20ml vody.Espresso Macchiato Je klasické espresso ”s klobúčikom” mliečnej peny.Cappuccino Espresso zalejeme mliečnou penou tak, že jeho hnedá ,,crema” vystúpi na povrch.Caffé Latte Horúce mlieko peníme kým sa nevytvorí tuhá vrstva peny a naplníme ním vysoký pohár, navrch pomaly vylejeme espresso.Skladovanie Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Adresa výrobcu Baliarne obchodu, a.s. Poprad Hraničná 664/16 058 01 Poprad Slovensko