Zloženie/info
Rasca má veľmi silnú arómu a výraznú, mierne horkú chuť. Je veľmi populárna v stredoeurópskej kuchyni.
Alergény
Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezam, glutén, sóju, vajcia, mlieko, arašidy, orechy, vlčí bôb.
Recept/použitie
Používa sa na dochutenie chleba, zeleniny, zemiakov, kyslej a dusenej kapusty, polievok, údenín, pečeného bravčového, kačacieho či husacieho mäsa. Keď sa kombinuje s ovocím a zeleninou, rasca zdanlivo dodáva náznak chuti citróna.
Tip
Výborne sa hodí do klobás.
Výrobca
Mäspoma spol. s.r.o., T.G.Masaryka 8/955, 960 01 Zvolen, Slovenská republika
Baliareň
Veľká Komárňanská 134, 941 31, Dvory nad Žitavou
Hmotnosť
25g
Skladovanie
Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením.