Popis produktu
Vyskúšajte aj naše ochutené želatíny - Želatína a stužovač 2 v 1 Jahoda, Čučoriedka a Višňa.
Želatína potravinárska je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu chrupaviek, šliach, väziva, pokožky, vlasov a nechtov Želatína potravinárska číra
Krajina pôvodu: Slovensko
Značka
Liana
Zloženie
Želatína bravčová potravinárska jedlá
Príprava a použitie
Na torty, zákusky, krémy, aspik, rôsol, na zahustenie majonézových šalátov. Návod na prípravu: Odporúčané použitie jedného vrecka s obsahom 20g: Želatína na sladko 0,6 - 0,8 l vody, šťavy, sirupu ... Aspik, rôsol (na slano) 0,5 - 0,6 l vody, vývaru, nálevu ... Stužovač na sladko 0,7 - 1 l šľahačky, jogurtu, smotany, tvarohu, zmixovaného ovocia... Stužovač na slano 0,5 - 0,6 l majonézy, tatárskej omáčky... Dávkovanie závisí aj od toho aká má byť výsledná tuhosť želé. Hotové pripravené dezerty uchovávajte v chladničke alebo na chladnom mieste! Ovocie, ako ananás a kiwi nepoužívajte čerstvé, môže zabrániť stuhnutiu. Dobrý tip: Želatína potravinárska je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu chrupaviek, šliach, väziva, pokožky, vlasov a nechtov. Odporúčame 1 lyžičku denne napr. do jogurtu. Dobrý tip 1: V prípade, že nám počas prípravy tekutá zmes želatíny/stužovača príliš stuhla, prípadne sa nerozpustili všetky kryštáliky alebo sa vytvorili hrudky, odporúčame krátko cca 10-20 sekúnd zahriať v mikrovlnnej rúre a znova premiešať až do rozpustenia. Dobrý tip 2: Tuhnutie želatíny v každej fáze skrátime ak ju vložíme do chladničky.
Číselná veľkosť
20 g
Krajina pôvodu
Slovensko
Druh skladovania
Pri izbovej teplote
Podmienky skladovania
Skladovať suchu a chlade!
Typ balenia
Tepelne utesnené